slnydyr Gizemis bizimde 38+6 bugün. 2 gün önce kontrolümüz vardı 2980 çıktı. Bunlar hesaplama olduğu için bu rakam 2500 ile 3000 arası demek dedi doktorum. Önemli olan kan akışı, kiloyu az alıyor diye takılmamak gerek dedi. Bakalım bekliyoruz minnoşu🤷🏼♀️😍
candanx N-h-e123 hem heyecan hem tedirginlik 😅 biraz ağrı sızı var ama inşallah gününü bekler birazdan ağda yaptırıcam koca karnımla nasıl olucak bilmiyorum 🙈 yarın da anestezi görüşmesi ve kovit testleri vs salı inşallah doğum 🙏🏻
Gizemis Brcadn bizim bebis erkek. Doktor bişi demedi cnm. Nstde biraz sancım cıkıyor ama ben hissetmiyorum. Benimki geceleri sakin oluyor pek hareket etmiyor. Bende buna takılıyorum😕 doktorda şaşırdı
Vera18 Gizemis bizimde 37+5te 2790 çıktı kızıma da hep öyle dediler yok kilosu geride yok şu bu derken 39+5te 3400 doğdu. Aman sağlıklı olsunlarda 3 kg bile iyi bence 39a kadar beklerse 3ü geçer zaten neyine az diyorlar anlamıyorum. Çok olunca da bebek kilolu sezeryan diyorlar hemen 😒
Prensimm52 Uyumsuzzz hayır yapmıyorum çatı kemiklerim agriyo zorlaniyorumm sadece dip köşe temizlik yapiyorim okadar