Sevdaelmc Arkadaşlar merhaba oksapar kullanıyorum dün aksam yaptığımda cok hafif kanamıştı bugün yaptığım yer içerden bir sertlik var sizce bu bir durum teşkil eder mi daha önce yaşamamıştım hiç
Mom87897 Sevdaelmc benim kolum da oluyordu öyle. Eşim rastgele vurduğu için 😔 hemşire tanıdığım vardı. Kolonyayı buzlukta soğut, sonra pamukla iyice ovala yayılsın toplu kalmasın derdi bana
Pelin-1 Sevdaelmc igneyi cektikten sonra sadece kuvvetlice bastirin ovalarsan nohut tanesi gibi kalir orada ilaç normal bikac gune gecer gecmis olsun
Sevdaelmc Fulyaaa1 göbeğime yapmıştım aslında iğneyi hep sonuna kadar sokuyorum ama bir tedirgin oldum
Sevdaelmc Denizyildizii çok teşekkür ederim bir an korktum kanaması morarması onlar oluyor arada ama ilk defa içten şişlik olunca tedirgin oldum teşekkür ederim ☺️
Zub34 Sevdaelmc bende kullanıyorum hatta dün aynısını yaşadım kanama morarma vs olmadı fakat ilk defa içerde şişlik oldu acaba sert mi batırdım iğneyi diye düşündüm yada yanlıs yeremi vurdum gibi düşünceler oldu bişey olmaz galiba ya