bigunanneolucak Gulra ki bana burda %60 artış yeterli dediler ama yalan iki kat artmıyorsa kesinlikle sorun var demektir ben bunu net bi sekilde anladım
Beyzanurecer bigunanneolucak %60 arttı benim. İlk değerim 144 ikincisi 267 di. Şuan 9+3 ikizlere hamileyim. Bence genel konuşmayın. Kişiden kişiye değişen bir durum. Rabbim size de bir daha yaşatmasın.🤲🏻
burcubc 2 kez boş gebelik geçirdim şunu net olarak söyleyebilirim değer 2 kat ve üzeri artmıyorsa boş gebelik kesinlikle
Halimeb burcubc bende boş gebelik geçirdim şimdi tekrar hamileyim benim değerlerim 1.193 2.815. 3. 1815
burcubc bigunanneolucak değerlerinizi inceledim benim boş gebelik te bu şekildeydi yolc sac ta vardı ancak bebek gelişmedi
Halimeb Gulra 1. 19 2.54 Dr birdaha bakmadı kese gözüktü 5 haftalıkken tekrar bakıldı 17.450 kaldı artmadı
Gulra Halimeb aslında değerlerin güzel yükselmiş. Neden böyle oldu ki boş gebelikte yükselmez diyorlar. Kanaman vs var mıydı.?
Halimeb Gulra 19 la başlayan değerim boştu kanamam vardı progesteron kullanıyordum ama olmadı. Şimdi tekrar hamileyim 193 la öğrendim şuan 1815 değerim.
Gulra Zeynod halimos25 bence senin güzel artmış. Bizde keseyi gördük sadece. Haftaya tekrar gideceğiz inşallah bebeğide görürüz