teletabi Umudayolculuk36 yok canım karın çevresi geriden geliyordur 5 gün. Ama toparlar merak etme sorun olsa doktorun seni bilgilendirirdi
UzayLavin 23 haftalıkken doktora gittiğimde baş ölçüsü 1 hafta gerideydi. Doktoruma sorun yaratır mı diye sorduğumda makinenin tam ölçüm yapamayacağını, bunların normal olduğunu söylemişti. 27+6 da doktora gittiğimde ise bütün ölçümleri haftası ile uyumlu çıktı ve kilosu 1200 gramdı. Kilosunun iyi olduğunu söyledi. Sizin doktorunuz beni şaşırttı.
Umudayolculuk36 UzayLavin bende şaşırdım 2hafta sonra gene gideceğim olmazsa başka doktor deneyeceğim
Erdemmm Ben 3 farklı doktora gittim. Bir doktorum bir hafta önde, diğer doktorum tam haftasıyla uyumlu , diğeride 1 hafta geri dedi. Kime inanacağımı bilemedim. Kesinlikle aletlerde farklılık yaratıyor takılmayın.
Umudayolculuk36 Erdemmm benim korkum acaba başka birşey varda söylemiyor mu yoksa haklısınız muhakak herkesde olur 🙏
Mom726272 Umudayolculuk36 herşey yoluna girer Allahın izniyle 💜 sen gönlünü ferah tut sağ sağlim kucağına alırsın inşallah yavrunu 💙
Umudayolculuk36 Mom726272 amin teşekkür ederim cümlemiz tüm annelerimiz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏