Ceylanyusuf İlk anne olucam bugün 3 santim açılmam olmuş ne zaman doğum olur sizce beni de eve yolladılar yardım edin bana ....
Liladrian Ceylanyusuf Hayda neden yolladılar ki? Sancınız yok o zaman? Kendi sancınız gelsin, hastanede suni almayın ya da yıpranmayın demiş olabilirler. Sağlıklı doğumlarınız olsun, o açıklık bize de nasip olsun inşallah 🎀
Aleynaarslan Ceylanyusuf merdiven in çık sürekli hareket et yürü sıcak duş al hurma ye canım daha çok açılman olur ama bu sefer suni sancı verirler sancın gelmezse
MerveDindarol Ceylanyusuf ben daha yeni doğurdum.3 cm açıkla yatışım yapıldı nişanım gelmişti.sancım yoktu.suni sancı verdiler epidural le beraber yaklaşık 12 saat sürdü.normal Doğumla kucağıma aldım.tavsiyem kendi sancını bekle.
Ceylanyusuf Liladrian doktor zaten yatırmak istemedi beni 3gun burda kalıp da psikolojiğin bozulmasın dedi eve yolladı beni canım rabbim bir sancı kurtarsın inşallah hepimizi
Ceylanyusuf Nurr 37 haftalık hamileyim bebeğin hareketleri çok güzel ara ara sancım oluyor ve sonra duruyor
Ceylanyusuf Aleynaarslan yürüyüş yapıyorum ama en iyisi kendi sancım gelmesi daha iyi olur bence sağol canım
Sebnemetin Doktor en güzelini yapmış erken hastane yatışlarında süreç geri gider ilk gebeliklerde de zaten yaklaşık 20 saat sürebilir siz açılmanız var diye korkmayın kesinlikle sıksık duşa girin zaten dalgalar arttıkça ve düzene girince gidersiniz şimdiden tebrikler
Ceylanyusuf Sebnemetin çok teşekkür ederim canm bende sancımın gelmesini bekliyorum işte inşallah sağlıkla kucağımıza alırız çocuklarımızı
Ceylanyusuf MerveDindarol Allah analı babalı büyüsütsun inşallah canm bende öyle yapıyorum evimdeyim kendi sancım gelmesini bekliyorum sağol bilgilerin için cnm
Nihlem Eve yollamakla en iyisini yapmışlar beni kızımda 1cm açıklıkla göndermediler eve birşey olur diye 1.5 gün hastanede sancı çektim birde sürekli bakıyorlar alttan hastane de olunca en iyisi sancıyı evd çekmek
Ceylanyusuf Nihlem aynen valla cnm bende korkudan kalmak istemedim üç gün oldu ama hala gelmedi benim cadı 3 santim açılmam olduğuna rağmen dedim ki belki bu gün yarint gelir diye ama gelmiyor inatçı kızım 😃😃😃