Rabiakllgz Bebekliyiz valla ne bulduysam yiyorum aslında çikolata falan da çok yiyorum ama bebek için faydalı olan şeyleri de yemeye özen gösteriyorum biraz da metabolizmam hızlı galiba
Deletedmom_289 Bebekliyiz 14 haftalığım önce 5 kilo verdim suan 2sini geri aldım ve durdu 😔 çok yorgun bitkinim umarım sağlıkla doğar bebeğim
defneveannesiii Bianneadayiii ayy bittim o zaöan ben. Zaten kilo almaya çok müsaitim kan hapı ve decavit kullanıyorum bunun etkisi var mıdır acaba. Hafta içi tek oluyorum kahvaltı da. Pek birşey yemiyorum ama hafta sonu eşim çok iştahlı onun yanında bende bir ekmek yiyorum o da bir ekmek yiyor 😂😂 birde ben çok hareketsizim yatıyorum bütün gün. Bi yemek yapmaya kalkıyorum o kadar.
Bianneadayiii defneveannesiii biraz yürüyün derim alışkanlık edinin ben 10 kg aldım başlarda yedim bayağı sizin gibi kolay aldım haftasonu yesenizde haftaiçi iyi dikkat ederseniz dengeler bence. Vitamin de iştah açar biraz etkiler ben de onları kullanıyorum aman dikkat edin şimdi pişmanım ben dikkat etseydim de az alsaydım diye 😑
erdem_agah Yagmur00 34 den sonra ucarsiniz 😁 ben de 32 den sonra almıştım kilolarimi. Ama inanılmaz cok yiyordum 😋
Nihanus Bebekliyiz ilk bebeğimde 57 ile hamile kalmıştım normal kilomda zaten 57 idi. Boyum 170 civarı 18 kiloyla gitmiştim doğuma 1,5 sene olmadan ikinciye gebeyim bu sefer ilk üç ay 4 kilo verdim 16+5 şuan 1 kilo almışım 😅 -4 +1 durum 🤪
AnnelikHayali Bebekliyiz 15+6′yım. Bulantılardan dolayı 2.5 kg vermiştim. Şimdi onun yarım kilosunu geri almışım. 😆
Smyye97 Bebekliyiz 36+6 haftalığım 48 kiloyla hamile kaldım 24 kilo aldım ☹️☹️ Doğumdan sonra hemen verebilirim inşallah 😂 Aynaya bakamıyorum doğru düzgün 🤦♀️
Bebekliyiz Smyye97 zaten zayıf hamile kalmışsın bence cok ta dert etme hem dogumdan sonra bi şekilde veriyor insan yeter ki vermek isteyelim
Deletedmom_289 Bebekliyiz bu günlerin geçici olduğunu düşünüp bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza aldığınızda hepsi geçecek diyebilmek önemli :)