Ctlpylh Merhaba 9 ağustosta ameliyat oldum rahimde perde vardı alındı doktor 3 ay deneme süresi vermişti ama 1 ayda 2 kez regl oldum eylülde olmuştum şu an hafif lekelenmem var 1 ekimde başladı test yaptım ve silik çizgi sizce gebelik varımdır??
cinardefnemoms Ctlpylh benimde bu şekil çok silikti inşallah hamilesindir canım var gibi bence de gözün aydın olsun ♥️
Sarikan93 Ctlpylh bir kaç gün sonra tekrar yap canım testi giderek belirginleşmesi lazım çizginin benim öyle olmuştu
yildiz_07 Ctlpylh silik baya bence tekrarla testi sabah ilk idrarinla yap belki testte sıkıntı olmuş olabilir tekrar silik çıkarsa kan ver canm en garantisi test
Mercimekmomlna Ctlpylh benimde böyle çıktı gittim kan verdim 3 haftalıktı ve 5 liralık test hayatımda ilk defa yaptım var canım hayırlı olsun
Ctlpylh yildiz_07 sabah uyanır uyanmaz bisey yemeden yapmıştım ama erken olduğu icinmi böyle oldu yoksa test mi bozuk o yüzden mi böyle oldu umutlanip tekrar üzülmek istemiyorum ☹ yinede hayırlısı diyelim tekrar yapacağım yarın 😌
yildiz_07 Ctlpylh hayırlısı olsun hersey gönlünce olsun ama sen çok umut bağlama akışına bırak zor oluyor bende çok takıyordum kafama, sen içini ferah tut canım iyi düşün iyi olsun 😊💕
Mere Bence var canım çünkü benim hcg 260lardaydı aynı boyle çıkmıstı direk kan ver ilk idrarla da bı alakası uokk ne zaman istersen yapabilirsin hepsinde aynısı çıkar