Esranur20 Merhaba sevgili anneler bebeğimin adı özgür olucaktı son bi kararla yanına yakışan anlamı güzel ikinci bi isim arayışındayız önerilerinize ihtiyacım var🙏🏻😀
Hayalllllll Esranur20 bence tek başına guzel ama onerebcehim ise Özgür efe Özgür Ali Özgür İlhan Özgür ege Özgür egehan Özgür Mete Özgür metehan
Znur1997 Esranur20 benm bebısımın adı Özgür 🙈 eşim istemıstı bende yok dıyemedım ama yanına ısım ekleyeyım dedım. Bende cok arastırdım ve Siraç ismini koydum. Çevresine nur saçan kişi cevresındekı kımselre yardım eden kişi de demektır ☺️ bna da cevre ay o nasıl ısım boyle ısım mı olur dıen cok oldu ama ben anlamı ıcın ogluma koydum
Ozlemfde Esranur20 Özgür Han, Özgür Kaan, Özgür Doğu, Özgür Mert, Yiğit Özgür, gibi gibi Özgür kardeşimin adı, neden bana o ismi vermemişler ki diye ara ara söylenirim, o kadar güzel bir isim bence :)
Esranur20 Hayalllllll doğuma 2 gün kaldı çevre faktörleri ile kafa karışıklığı yaşadık Özgür kur’an da geçmiyormuş yanına bi isim gerekiyormuş bende normalde ikinci isme karşıyım ama… teşekkürler öneriniz için
Hayalllllll Esranur20 ay bu millet çok biliyo ben gülüyorum sadece onlara kendi çocuklarının adını kafadan salma koydukları için bilincsizler Kuran’da gecicek diye bir kaide yokki
Esranur20 Ozlemfde kesinlikle tek çok güzel ama işte anlam bakımından kararsız kaldık teşekkür ederim
Znur1997 Esranur20 evet telaffuz ederkn siraç ismi bıraz zor olıyor cevrede genellikle özgür dıyorlar zaten