YAkyol Basliginiz guzel cekici cunku diger turlu cevap yazilmiyor degil mi 😀 ama inanin ki ankarada oturuyorum ve golbasinda hastanem hic bilgim yok
Dyg YAkyol napayım son çare bilgisi olmayana lafım yok bilgisi olanda tenezzül edip bakmıyor zaten ümidimi kestim yani bu posttan 😒🤦🏻♀️ Teşekkürler ederim yinede size
Seymamurduk Keçiören hakkında bilgim Yok ama istersen Happy kids den üyelik açıp oradan sor doğuran anneler cocuk doktoru için daha bilgili olabilir
Dyg Seymamurduk ordanda sordum da genelde orada çocuklarla ilgileniliyo vakit olmadığından pek bakan yok uygulamaya burası daha kalabalık o yüzden cevap gelir illaki bilen yada çevreden duyan olmuştur diye buraya sordum ama sorduğumla kaldım 🤷♀️😂
Dyg Elifrana dünden beri neler neler ekledim kaldırdım bi bilsen ama yok kaynana diyince akan sular durdu 😂 bence kaynana etiketi gelmeli sayın admine sesleniyorum burdan 😂
Dyg Elifrana onuda yaptım canım ama pek yorum yok hastane yakın olduğu için orda ısrarcıyım ve burda daha gerçekçi görüşler alacağımı düşündüm ama olmadı 🤦🏻♀️🤷♀️