Minekorkmaz BirPatiSever benim doktorum 2 yıl ara vermemi söylemişti. 2,5 aradan sonra hamile kaldım suanda 21 haftalık allaha şükürler olsun bir sıkıntımız yok isteyen herkese nasip etsin
Karamelasepeti BirPatiSever 13 ay sonra plansız kaldım. Doktorum normal dogumumvmğmkün oldgnu söyledi oglum 21 aylık oldu 37 hafta olduk hayırlısıyla ve şartlar el verirse normal olacak erken kalanlar var ama en saglıklı Aralık 2 yılı doldurmak tabi ki ama kalan cok yani bazen insan korunsa da kalabliyor
BirAsyaannesi BirPatiSever bende bebegim 10 aylikken hamile kaldim doktor hicbir sikinti olmaz dedi suan 2 aylik hamielyim
begonvilko Benim arkadaşım bebeği 8 aylıkken sürpriz bir şekilde hamile kaldı. İki cocuk arasında 17-18 ay anca var yani canım. İkisi de sezaryen. Bir sıkıntısı olmadı çok şükür.
Selin12- BirPatiSever ben ilk doğumumu dan 14 aysonra ikinci doğumumu yaptım çok yıpratıcı bir süreç oldu iki küçük çocuk ile ilgilenmek ama sezeryan ile ilgili bir sıkıntım olmadı çok şükür
elifeari BirPatiSever kuzenim 3 ay sonra gebe kalmıştı. Doktor kürtaj dedi aldırmadı kuzenim. Beş aylıkken ölü doğum yaptırdılar. Karın içi yırtılma olmuş sanırım. Soramadık üzülmesin diye
Gunce35 BirPatiSever ben de kızım o aylıkken hamile kaldım. Hiçbir sorun olmaz dedi doktorum. 12 ay olması yeterli dedi. Zaten hamilelikle o süreç tam olarak 16 ay oluyor ben de. Gayet rahat geçiyor gebeliğim.
Mrv1007 BirPatiSever ablam birinci bebeği beş aylıkken sürpirz bir şekilde ikinciye hamile kaldı. Ama ikşnci sezaryeni çok zorlu geçti karın içi henüz toparlanmamış kaslar birbirine yapışmış baya uzun sürmüştü ameliyat, bence iki sene beklemek en dogrusu
darkparadise 2 yıl ara verilmesi gerekiyor bu süre sizin vücudunuzun toparlanması için geçmesi gereken süredir sezaryanda bir risk olacağından değil yani