Gulum_servet9 Bekarkenden beri oğlum olursa Gurur olacak ismi dedim eşimde yanına Devrim ekledi😊 ama henüz cinsiyet belli değil 🤷
iremcannn1907 Gulum_servet9 çok istedim devrim ❤️ Ama eşim siyasi boyuttan çocuk zarar görmesin diye istemedi 🙈
Tgbergll 0322sukran Hiç aklımda yokken şu birkaç gündür Mirza ismi karşıma çıkıyor ben de oğlum olacağını öğrendim acaba bu isim işaret mi diye düşünüyorum 🤔 ben Kağan ismini beğeniyordum ama Mirza Kağan da hoşuma gitti 🐣
Mihricannnnn Ada_kacira ama Muhammed’e Ali çok yakışıyor bence fikrimi söylemek istedim allah bir sancıda kurtarsın inşallah
iki_tospik_annesii omerim32 ilk oğlumun adı Muhammet Mustafa Şuanki oğlumun adınıda Alpaslan koyucam rabbim izin verirse 🙏
Eligulu iki_tospik_annesii bu sene Alparslan koymayan kalmadı okula başladıklarında her sınıfta 10 tane olacak 😂
Tgbergll Melek-junior Bizim babamız da Alparslan istiyor 🙈 güzel isim ama bana çok sert söylemli geliyor yaa o yüzden kararsızım ben de Kağan’a taktım bakalım ne olacak 😅
sumeyyee28 momy853 Ben anlamı için koymadım uyumlu olduğu için kulağa daha güzel geldiği için koydum 💙