nursheenn Uyumsuzzz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah😍sancılarınız başladı mı nasıl gidiyor son haftalar
o1anneadayi Haticekbr bizim kızımız olacak allahin izniyle ama size isim önerisi olarak Asil Ege diyebilirim 🥰
gunesss07 o1anneadayi Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum kızın için isim düşündün mü benim bebeğim de kız ve çok kararsızım isim konusunda 🙊
o1anneadayi Anneadayi1234567 ay senin hafizani yerim masallah 🥰 geçen hafta gitmiştik henüz çıkmamış kuzum ama rahme yapışık değil tamamen kapatmıyor bu şekilde de kalsa doğuma engel değil dedi doktor
Ece003 Haticekbr benim oğlumun ismi GÖKHAN AREL Olucak Gökhan babamın ismi AREL de temiz dürüst demek ikiside Türkçe kökenli
Ozlemserrt Haticekbr ben Osman mirza koymayı çok istiyordum sonradan değişti ortak karar ile Yağız oldu oğlumun ismi
gunesss07 Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum kızın için isim düşündün mü benim bebeğim de kız ve çok kararsızım isim konusun da 🙊
HaticeBerkayBalat3103 @Momyyy16 isim adaşıyızz bizimde oğlumuz oluyor inşallah Allah nasip ederse Muhammed Uras koyucaz 🙏😍
Anneadayi1234567 o1anneadayi 30 haftalik benimde canim sakaryada hangi hastaneye gidiyosun bende sakaryadayimda