Bekleyenler mac İstanbul Bahçelievler. Alkan Yıldırım. İşini çok iyi yaptı doktor ben de ilk kez gittim ama bir tebessüm etmedi yapısı öyle demek ki.
Eeelllliiiiiifffffffff Deryadenizka ben 12.haftada öğrendim kesin olarak söylemedi ama sonra gittik tekrar kesin olarak söyledi. Gösterirse benziyor diyo ama bazı dr onuda söylemiyormuş
Laurenkiz Herkese merhaba :) 26.haftadayiz, detayli ultrasonun olayi iyi bir perinatolog ile bu cekimi gerceklestirmeniz, bebeginizin ayak parmak sayisindan, gobek kordonundaki damarlara kadar her ayrintiyi inceliyorlar, Ben Fehmi Yazicioglu na gittim, cekim yarim saate yakin surdu, daha onceki hastaliklar, onceki aylardaki tahlil sonuclariniz, suan ki ve dogumdan sonraki surecler hepsini konustuk, sabirla dinledi ve anlatti, Maalesef bu cekim Devlet Hastanelerinde bu kadar ileri teknolojiyle yapilamayabiliyor, iyi arastirmak gerek🙏🏼Enyakin arkadasimla aramizda 2 hafta var, bebeginin kalbinin cevresinde sivi toplanmasini bebek 28.haftaya gelip gelisim geriligi basladiktan sonra bir perinatolog a gittiklerinde farkettiler.. Allah ailesine ve anne adayi arkadasima sabir versin😕😕 lutfen diger testleri ve tahlillerde oldugu gibi tecrubeli anne adaylarimiza sorun ve perinatologla gorusun kizlar🙏🏼Radyolog veya asistan doktor görüşleriyle doğuma gitmeyin, herkese hayırlı doğumlar diliyorum💙
Minikmucizemveben Tugbatatli ay ne güzel çok uygunmuş olsun sağlıklı olsunlarda resim olmasada olur napalım , gözün aydın 😊 peki kadın doğum uzmanına gösterdin mi o hastanede onun için ekstra ücret ödedin mi yoksa sadece detaylı ultrasonu yapan doktora mı gittin direk cnm
Tugbatatli Minikmucizemveben evet uzmanA gösterdm 80 tl muane ücreti verdm eger başka doktrnz varsa göstrmyn bnce
Asdfgh 1prensesannesi bende devlete gidiyorum da ayrıntı lı ıcın carsamba gunu gel demıstı doktor aynı gun ckılıyor mu canm yoksa gun mu vercek tekrar acaba
Aybukealtintas mac Bende 21. Haftamda detaylı ultrason a girdim, yaklaşık 50 dk kadar sürdü, bebegin her bir noktasına kadar anlatıp olması ve olmaması gereken herseyi belirtti, tüm organ ve sistemlerini inceledi.