Mervecemm canım ben 36.haftamda doğum yaptım 28 de korona olmuştum. 34. Hafta bel fıtığı sandığım bi ağrı başladı . Sonra şiddeti arttı bacağıma vurdu 15 gün içinde yürüyemez hale geldim. Damarlarıma baktılar. Sol kasığımda tıkanma pıhtılaşma oluşmuş 3 gün kan sulandırıcı kullandım sonra baktılar diz kapağının orası da tıkanmış acil sezeryana girdim. Kızım 2 kilo doğdu 6 saat yoğun bakımda yattı benim ölüm riskim vardı veya felç kalabilir demişlerdi. Genel anesteziyle girdim felç riskini biliyordum ama ölümü bilmiyordum. Onu eşim benden saklamış. Sadece babama haber verdim riskli diye başka kimseye haber vermemiştim. Üzülmesinler diye. 1 buçuk saat ameliyat sonrası uyanırken resmen hastaneyi ayağa kaldırmışım acıdan(hatırlamıyorum) ayağımı haraket ettirmemi beklemişler o sırada acıyla iki ayağımı kendime çekmişim bunu da hatırlamıyorum. Odada eşim yanımda ayağını hataket ettir dediğini hatırlıyorum ikisini kendime çektim. Sonra narkozun etkisiyle ağlayarak babamı aramışım (şehir dışındalar annem babam ayrı) annemi gönder diye. Eşimi aramış baya bi kötü konuşmuş neden ağlıyor gibi çok korkmuş. Sonrasında 5 saat kızım yoğun bakımdaydı getirdiler çok minikti gözüm görmedi resmen kızımı. Gece saati olunca geldiler normalde sol ayağım sıkıntılı kalkamıyordum ama ilaçların etkisiyle kalktım seseryan ağrısı hiç çekmedim bacağımın ağrısı müthiş çünkü. Ertesi gün evime geldim. Şimdi 2 doz kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Ameliyat riskli olamıyorum. Sütü kesip başka tedavilere başvuracağım büyük ihtimal. Zaten emziremiyorum sağıp veriyorum. Bu şekilde iyileşmem minimum 3 ayımı alacakmış hergün parol serum yiyorum. Etrafımda benimle birlikte 4 kişi var aynı örnek. 2sinin beyninde pıhtı birisi rahime vurmuş 540gr doğdu bebeği. Anlayacağın korkutmak gibi değil ama ailemden hamile olmayan herkese bile diyorum kan sulandırıcı kullanın diye. Çok kötü çünkü