Yenianne1406 35.haftamdayım doktorum yazmıştı ilerleyen zamanlarda olacak kasılmaların krampların için demişti kullananınız varmı? Nasıl bi ilaç 💊
Tugbamete Yenianne1406 ben ilk gebeliğimde kullanmıştım canım ama daha erken haftalarda geceleri durduk yere bacaklarıma kramp giriyordu uykumdan acıyla uyanıyordum doktorum bunu yazmıştı doğurana kadar içmiştim çok iyi gelmişti bana
Biranneadayiiii Ben kullanıyorum 20li haftalardan beri. Kasılma, bacak krampları, bebeğin karında sertleşmesi vs. bunlara iyi geliyor ama aksatmadan hergün içilmeli bence 😊
inci2003 Ben günde iki kere kullanıyorum. Çok memnunum. Ama doktorum demir ilacını içtikten 4 saat sonra kullan magnormu dedi. Birbirlerinin etkisini yok ediyorlarmis
Tugba4 Yenianne1406 kesinlikle kulanmalısınız bi anda durduk yere gece sabaha karşı giren kramplara en etkili bu oldu bana keske kramplar girmeden önce başlasaymışımda kramp olmasaymış dedim tabi yaşayacağım varmış şimdi doğum yapalı 25 gün oldu çok şükür sağ salim aldım bebeğimi kucağıma 🤲🏻☺️ Darısı sizlere olsunnhayırla alın inşalalh kucağınıza
Neclam321 Yenianne1406 her gece bir bardak suyun içine atıp erimesini bekleyip içeceksin tadı kötü deil icilebiliyor kasılma kraplara iyi geliyor bn çok faydasını görmüyorum ama kullnıorum 37.haftamdym
prensesafra1_ Yenianne1406 12 haftadan beri kullanıyorum. İçmediğim gün karnıma kramplar giriyor. 27 haftalık şuan içtiğim halde bacak kramplarım başladı. Ama zararı yok ilacın