Melikemreclk Anneler nerdeyse son 5 aydır sola yatıyorum ve düz yatınca da sırt üstü hemen sola ceviriom kendimi resmen sağa yatmak nasıl bir histi unuttum doğuma iki ay kaldı sola yatmanin faydası varmış ondan devamlı soldayim 😁😁
Busra2013 Melikemreclk sola yatınca kalbım atıo korkuom bende sola yatmaya calısıom ama cogunu sagda😂
babyandmom1 Melikemreclk sola yatacağım diye kendinizi zorlamayın vücut uykuda rahat ettiği şekli alacaktır. Hamileliğimde sola yatar her sabah sırt üstü bulurdum kendimi 😂 4,5 aylık kızım var sizde sağlıkla kavuşun 🥰
hayalmoms Melikemreclk ben sağlı sollu yatıyorum hep bir yere yüklenirsem sırtım yada belimde sorun olabilir belki
Ozge2805 Melikemreclk sağa sola yatmaktan yani kısacası yan yatmaktan çürüdü her sabah uyuşuk şekilde kalkıyorum ama 37. Haftamıza adım atıyoruz pazartesi 🤲🏻 Az kaldı
asil58 Melikemreclk bende hep sol tarafa yatiyrm ya bacagim agriyor artik ama sagima da yatamiyrm sirt ustu hic yatamiyrm zaten..arada sagima donuyrm ama cixx olmuyorr :)
Deletedmom72727 Bende kan akışı daha fazla oluyor bebeğime daha iyi diye sola yatıyorum hep arada sağa dönüyorum 10 dk sonra içim rahat etmiyor gene sola dönüyorum ama sol kolum kopacak artık üstüne yatmaktan
muallimehanimmom5 Melikemreclk sola yatmak bebeğe kan akısı hızlandırdığından bebek hareketleri daha net anlaşılır ve daha faydalı sola diye yatıyorum ama kulağım kollarım uyuşuyor bende sağa dönüyorum ara ara değiştiriyorum malesef bazen sabah bir kalkmışım düz yatıyorum gece pozisyon değişmiş 😒 onu nasıl kontrol edeceğiz yahu 😀 Haftam bitiyor 20. haftaya kadar hep düz yatmıştım doktorum artık sola alış dedi o zamandan beri de dikkat ediyorum ama bir şekilde farkında olamıyoruz gece yatarken 😱
asil58 muallimehanimmom5 hamile yastiklari varya onlardan alsaniz sirtinizida destekledigi icin sirt ustu donmeniz kolay olmaz ;)
nursenayuklerkara muallimehanimmom5 Bacak arana sert bi yastık koyarak sola yatmaya çalış, ben o şekilde alıştırdım kendimi yastıkla uyku sersemi dönemiyorum belki işe yarar 🙂
Hikari Ben sağıma dönüyorum kalçam ağrıyor soluma dönüyorum kaburgam batıyor uykular haram oldu bana 😅
Gizemis Melikemreclk ben artık soluma bile yatamıyorum. Bebeği ters çeviriyormuşum gibi geliyor. Oturarak uyuyorum🤣🤣🤣