FasulyeveAnnesi3 Kızlar ya son 7 günüm ama ne sancı ne kasılma sıyırıcam çok zorlanıyorum artık bian önce doğsa 🤦 sancıları başlatmak için hergün sıcak duş skuat filan yapıyorum ama tık yok siz neler yapıyosunuz
NKG FasulyeveAnnesi3 valla bende şuan 40+1 haftalığım, hurma, yürüyüş, pilates, her gün ılık duş alıyorum ama henüz gelmedi kızım 😣 kasılmalarımın arası kısaldı sadece geceden beri bakalım bir ümit bekliyoruz 😁
Mervekzr FasulyeveAnnesi3 bence herşey boş benimde son 8 günüm herşeyi yapıyorum ama tık yok ne zaman gelmek isterse o zaman gelir
Eda-5807 FasulyeveAnnesi3 benımde son 4 ama ne gelen var nede gıden doktorum bebegın ne zaman gelmek ısterse o zaman alırım dedı bence benım oğlan babasının gelmesını beklıyor o gelınce gelecek dünyaya sanırım 🥰🥰
Sumeyyyyeee Benimde son 7 canım bende de tık yok zamanı da istemiyorum doğsun artık istiyorum ama nerde 🙈
Zeynep69 Biz doldurduk 2 gün geçti bile yürüyüş hurma adaçayı sıcak duş bir şey fark etmiyor kızlar ona bağlı artık ne yapsam olmuyor 😪🤭
Ayceycev FasulyeveAnnesi3 benim de son 6 ama yok, gelmiyor, çok zorlanıyorum artık gerçekten Ekim bebeleri çok nazlı çıktı 😪