Bsrakrmali Ben 61 kilo hamile kLdim suan 67 kiloyum 6 ayimdayim sizce nasil oran zayiflamak ozellikle goguslerim buyudu onlari kucultebilmek adina ne yapabilirim . Yada artik kilo almamak için 25 haftadayiz hafta olarakta cok takinti yaptim kendime 🥺🥺🥺
alyaninannesi2 Bsrakrmali sağlıklı beslen ama kilo alacaksın tabiki rahmin bile 2 3 kat büyüyor bebeğin suyu kesesi hepsi bir ağırlık ayrıca göğüslerin süt kanalları genişliyor. Bu kadar takılmayın şu kiloya sağlıklı olmaya bakın. Doğumdan sonra zaten 6 7 kilo gidiyor.
Mehtap_93 Bsrakrmali kilonuz gayet iyi göğüslerinizde tabiki büyüyecek süte hazırlanıyor böyle şeyleri takmayın bence ☺️ Gögüsler şimdi küçültemezsiniz aksine gittikçe büyüyecek ancak doğumdan sonra emzirme süreci biraz geçince
Elifggnc Bsrakrmali bende 63 ile kaldım 69 kiloyum şuan, ve bende 25.haftamdayım. Hiç takmayın hamilelik sonucta doğumdan sonra gidicek
Shnern Bsrakrmali bilmiyorum ama ben iki hamileligimdede çok saf birinciye son haftalarda aldım 72 ile kld 80 doğuma girdim . Zaten hemen 67 dustum . Bunda ise 77 oldum 78 oluyorum geri 77 düşüyorum bebek kilosu iyi çok şükür hatta ileri iki öğün yerim günde pek iştah yoktur bakalım bu kaç ile bitecek 33+4 olduk bin sukur