Balliko Kızlar enfexıa kullanıyorum abtıbıyotık eşimin mide ilacı nexıum (mıde koruyucu)la aynı dışı onu içtim napmalıyım bi bilgisi olan var mı?
Balliko deno1 bende burda içenler var diye okumuştum .. bi ara mıde yanmam agrım olunca içim rahat etmedi yine sorayım dedim canım
alyaninannesi2 Birsey olmaz Allah’ın izniyle. Ben gebelik düşünürken antibiyotik yazdırmıştım doktora dedim hamilelik düşünüyorum tutmuş olabilir oda bana Antidepresan kullanırken hamile kalan oluyor demişti. Aklıma o geldi 😬
Balliko alyaninannesi2 mide koruyucu ağır bi ilaç değil ama işte insan yine de takıyor .. sağolsun arKadaslar rahatlattı teşekkür ederim canım 🥰
FatihBatur Balliko ya bisi sorucam bende idrar yolu enfeksiyonu var doktor enfexia yazmış siz ne icin kullanıyordunuz
Balliko FatihBatur idrar yolu enfeksiyonu canım bi kez serum aldım . Monural aldım geçmedi sonradan doktor enfexıa bı adet monural verdi en aZından biraz daha bişeyler yiyebiliyorum. Tövbe tövbe ekmekten bile mıdem bulanıyordu
Sevinc1987 Balliko miğde koruyucu bende kuşlamdım çok ama hamileler için olanı varmı herhangi bir miğde koruyucumu bilmiyorum
FatihBatur Balliko ya ben geçen ay enfeksiyon vardı aksef antibiyotik kullandım ise yaramadı bu ay tekrar tahlil verdim gene çok yüksek enfeksiyon çıktı bu seferde bu ilacı verdi
FatihBatur Balliko hadi yA insallah bu ise yarar 🤦♀️ 2 aydın antibiyotik kullanıyorum bide 12 saatte bir mi alıyordunuz yoksa sabah akşam mi
FatihBatur Balliko ben 22 haftalığım hala kusuyorum 🤷🏼♀️ Prilam kullanıyorum hic kilo almadım aksine kilo verdim