Filiz1 sunashn50 evet bu uygulamada böyle bi sorun var bende anlamadım gecen haftalarda biriyle aynıydım ama ikimizin büyüklük ismi farklıydı
ayazinannesi_123 hilalmevsim_3467 amin canım Allah razı olsun rabbim seninde evladını kucağına almayı nasip etsin🙂🤲
Mervisogretmen GizMeh Ufaktan başladım hazırlamaya 😍 Kızımın onlu hastane çıkışı, yedek beşli set, benim pijamalar, bebek bezi, benim için göğüs pedi, kızım için battaniye, yedek zıbın, çorap, bunlar hazır. 😍😍
ayazinannesi_123 adaomer_yagiz16 valla bizim pasaninda gelmeye niyeti yok gibi 40+1olduk ama bizde tık yok birde size bişey soracam kasılmalarıniz çok olurmu 🙂
Hdiska Ozlem2206 kızımda benimde öyleydi ya bigun geri ya bigun ileriydi ama bu bebeğimde 12. Haftadan beri bı hafta önde gidiyo
ayazinannesi_123 adaomer_yagiz16 valla bende çok oluyor geceleri hele uyuyamıyorum oturamiyorum uzandigim yerde bile kasılıyor
GizMeh Mervisogretmen benim de hastane çıkışları hazır benim eşyalar hazır bir tek bebişin kıyafetleri ateş ölçer falan kaldı biberon bir de 🤗 bir günde bunları halledip hemen yıkayıp çantamı hazırlıcam inşallah
Mervisogretmen GizMeh Ha evet biberonu falan da koydum unuttum demeyi, ayy çok heyecanlı günler gerçekten sağlıkla gelsinler inşallah 😍🦩