Nnb Kızlar 29 haftalıkken bebeğin hareketlerini bazı günler daha güçsüz , zayıf hissetmek , böyle saatlerce hareket etmemesi ve ettiğinde de çok az hareket etmesi normal mi ?
Adacim Nnb bende 29. Haftadayım canım benimde bir kaç gündür hareketler çok zayıfladı hissediyorum ama eskisi kadar güçlü değil
mutlugebeee Nnb evet bu haftalarda artık düzene girmiş olması gerekir hareketlerinin, iki saatten fazla hareket hissetmezsen tatlı çikolata vs ye ya da bol su iç sol yana uzan baktın bi yarım saat daha hiç hareket yok direk doktora git hiç riske atma
Nnb [silindi] nasıl yani , iki saat üç saat dört saat hiç hareket etmediği oluyor bazen . Gün içinde ara ara ediyor ama
Adacim Nnb bende bilmiyorumki canım ya tam hastaneye gitmeye karar veriyorum kıpırdanıyor hafif vazgeçiyorum
[silindi] Nnb deniyor ki yemek ye ya da tatlı bişeyler ye sol tarafına yat 2 saat tut 2 saatte 10 hareket sayamazsan birazcık yürü hareket et tekrar soluna yat ve hareket say bi kaç kere yapıp hareket hissetmezsen muhakkak doktora git