Glyldz Kizlar 33+1im ayaklarimda ne sislik vardi nede fazla yanma ama bugunku bugun hem cok yandi hemde sismeye baslamislar bunun icin bi cozumunuz varmi ??
Mrymarvs Glyldz yarım saat soğuk suda beklet ayaklarını 4 5 gün uygula benimde ayaklarımda yanma vardı yaptım işe yaradı ve bol su tüket
YAkyol Tuzu azaltin ayaklarinizi havaya dikin durabildiginiz kadar durun rahim artik buyudugu icin baski yapiyor ayaklara ben yandigi zamann kolonya ile ovuyorum altlarini ne kadar.dogru bilmuyorum ama uykuya dalna kadar ferahlatiyor en azindan 😊
YAkyol Glyldz yaninca soguk suya koyma der kayinvalidem o da soguk suyla yikamis romatizma olmus ayaklarinda
Ozgeulnc Bende 33+5 oldum aynı sıkıntı bende de var , şişiyor azıcık ayakta dursam bile , her fırsatta yukarı dikmem lazımmış , tuz sıfıra indirmemiz lazımmış başkada çözüm yokmuş artık normal olduğunu söyledi doktorum , kolayını buldam tepe taklak gezicem😁
Glyldz Ozgeulnc valla tuz tuketen biri degilim yemklere bi tatli kaşigi atiyorum 😑 bu zmana kadaar sislik yoktu birden basladi ☹
Suhus000 Normalde ayak altı yanması felan şekerdedir şekeri olanın ayağının altı ayakları yanar ama gebelikte ndn yanar bilmem hareketsiz mi kalıyorsun gün içinde acaba belki ondan da olabilir