hakanebru_ Progestanı vajinal yoldan kullanıp beyaz krem gibi ve sarı sümüksü akıntıları olan var mı? Başına gelen falan? Normal midir yani? Gebeliğim 24+1 de
Meryem2746 hakanebru_ 25+3 ilk günden beri kullanmıyorum günlük 3. 4 defa çamaşır değişiyorum benimde öyle kokulu olmasın dikkat et mantar olmuştum ben ilaç kullandım geçti
[silindi] hakanebru_ 5. Haftada başkadık 36. Haftaya kadar kullandım canım sık sık çamaşırını değiştirmeye özen göster ya da günlük ped kullan ama onu daha da sık değiştir onun haricinde ilacın bi kısmının akması normal
Aysemin54 hakanebru_ hamıllelikte akıntı oluyor zaten bide fitilden sonra hemen kalkmayın fitilin akıntısıda olabilir ☺️
Aysemin54 hakanebru_ genede akar canım ayaga kalkınca bn geceden yapıyorum mesela sabah tuvalete gidiyorım akıyo
hakanebru_ Aysemin54 sabah akşam birer tane kullanıyorum işte bende hiç kesilmiyor akıntıların arkası insanın siniri bozuluyor 😬
Ayse254 hakanebru_ benden parça parça geldi böyle yağlı gibi krem gibi ben de şaşırdım ağızdan kullanıyordum normalde fitile dönünce böyle oldu
Haticefatma01 hakanebru_ beyaz normalde sarı sümüksü geliyorsa enfeksiyonun olabilir idrar tahlili iste ben enfeksiyon yuzunden ikizlerimi kaybettim
seon90 hakanebru_ ya bana doktor vajinada kullan dedi baş dönmesi yapmasın diye ama ben ordan kullanamam ağızdan kullanıyorum ama gerçekten bir uyku yapıyor hoıop olduğum yerde uyuya kalıyorum