Reyyanfeyza Selamun aleyküm hanımlar 9+5 haftalık hamileyim ve heyecanımdan dolayı hep bi alışveriş peşindeyim bir an önce Allahın izniyle öğrenmek istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim 🙆🏻♀️❤️
Cansuu33 Reyyanfeyza Aleykum selam ve Rahmetullah canım bende 9+6 oldum bende meraktan çatlıyorum Allah hayırlısını versin hepimize aminn )))
Reyyanfeyza belgintirpan rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim cevapladığınız için :)
Reyyanfeyza Meryemaskerden rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim cevapladığınız için :)
Reyyanfeyza Cansuu33 rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim cevapladığınız için :) ayrıca aynı gidiyoruz rabbim yardımcın olsunn :)
mermer Haftaya 15 haftalık oluyoruz doktorum gel muayanede öğreniriz söylerim dedi çok heycanlıyız 😍😍
Tugbamete Reyyanfeyza al benden de o kadar 12+4 te erkek dediler şimdi 16 oldum perşembe randevum var kesinleşir inşallah bende artık bişeler almak yapmak istiyorum 😊