Uyumsuzzz https://resimyukle.io/r/hFYEJKF7WC Merhaba kızlar doktor benden bu testleri istedi sağlık ocagında yapılan varmı içlerinde bakarmısınız?
mnkfasulyee Uyumsuzzz Bende sağlık ocağında bunların hepsini yaptırdım. Hatta oradaki aile hekimim ayrıyetten 2 farklı testte ben istiyorum diyerek onları da yaptı canım
Sedacannn Uyumsuzzz ama bu testler gebeliğin başında bakılıyordu bir daha doğuma mı gireceksiniz ondan mı istedi peki
Uyumsuzzz Sedacannn olabilir hiç bilmiyorum bu doktora ilk defa muayene oldum elimde hiç test sonucum vs yoktu oda bunları yap gel dedi
Uyumsuzzz Mikmikbuk 5 ekime randevum var yaptırıp gitmek istiyorum o yüzden sordum. Peki saglıkocagında nst de çekiliyor mu?
Sedacannn Uyumsuzzz daha önce yaptırmadığınız için istemiş o zaman anladım idrar kültürü fe baktırın doğumunuz yakın enfeksiyon olup olmadığına da bakıyor aile hekimi
Sedacannn Uyumsuzzz enfeksiyon varken normal doğum yapmıyor bazı doktorlar 10 gün sonra baktırın diycem ama gününüz az kalmış bol bol su için hijyeninize dikkat edin
hsqldnbebeqm Uyumsuzzz hemogram falan yapılıyor diğerleri de yapılır büyük ihtimalle Sonuçlar 2 güne anca tam çıkıyor. Sabah erken gidin ama 9da falan 10dan sonra kan almazlar