designermom Ben letrol kullanıyorum bunun gibi ilac kullanıp faydasını gören var mi kızlar?adetim dün bitti ovulasyonda koyulaşmaya basladi pazartesi doktor bakacak yumurta var mi diye eğer varsa catlama icin bisey yapar mi?
Bfduam designermom üstte kalsın canım, bu arada nasıl oldun covid sonrası iyi misin? Tekrar büyük geçmiş olsun 🤲
designermom Bfduam canım çok teşekkür ederim şükürler olsun Allah’ima çok iyiyim.Sadece 10 gundur asiri derecede saçım dökülüyor.Covidten olabilirmiş çok fena dökülüyor.Onun dışında Allah bugünümüzü aratmasın canım gayet iyi hersey yumurtlama takibi yapıyoruz doktor ile
designermom Baharozdemir tamam canım pazartesi görüşmem var bakacak yumurta var mi diye o zaman sorarım
tontirik designermom ben 3 tane akşam yemiştim sabah kalkınca kahvaltıdan sonra 2 tane daha yemiştim. Öğleden sonra test yapmıştım Çatlama olmuştu. Günde 3-4 tane tüketebilirsiniz bence
designermom Bana catlama iğnesi kısmından hic bahsetmedi canım çok iyi bir doktor ama çok konuşkan degil ona bagliyorum biraz da.Seni ilaçtan kaç gün sonra çağırdı?benim dün sabah bitti yarın sabah gidiyorum bakacak yumurtlama var mi insallah vardır 🥰