Yavrukuslar Dilaraeslem 5 sene önce yapmışlardı bana 😁 her hastane yapıyor mu hala yapılıyor mu bilmiyorum
duygu_ozgenc Dilaraeslem lavman istiyo musun diye sorular devlet hastanesinde dogum yaptim kabizim dedim hemen yaptılar
Gamzekvr Hiç ağrı acı olmuyo,makat deliğinden hemen içine lavmani sıkıyorlar zaten hemen tuvalete cikartiyo Ahsengmz12
Dilaraeslem Ahsengmz12 hayır ağrı acı olmuyor bağırsakları boşaltıyor ilaç doğumda ıkınma esnasında kötü bi durum yaşanmaması iÇin
Semy Tugbadabak-1 biberon gibi birşey var içerisinde ki sıvıyı makattan salıyorlar. Büyük tuvalete cıkarıyor
HaticeBerkayBalat3103 @Dilaraeslem bende yapılıyor die biliyorum ama soruyorlarmı istiyomusun istemiyomusun die onu bilmiyorum özel yada devlet fark ediyormu acaba? Benimde ilk gebeliğim bende bilmiyorum bilen annelerimiz yardımcı olursa sevinirim 😊
Sevgikaya1525 HaticeBerkayBalat3103 devlete yaptm doğum lavman yapılmadı bana şükür ikisini de yapmadım😂ama suyum patladığında idrarımı yaptm sanmıştım ağlamıştım suni verniştiler ben tuvalete gitmek istyrm demiştim altıma yaptm demişti ebe hayr sakin ol suyun patladı dedi 😂
HaticeBerkayBalat3103 @Tugbadabak-1 küçük ve büyük abdestinizi dogumdan önce boşalttırıyorlar makattan sıvı vererek dogum anında ıkınıldıgında anneden büyük abdest gelmesin die 😊
Semy Dilaraeslem yapıyorlar diye biliyorum ama hiç doğum yapmadım. Yapanlardan duyduğum kadarıyla lavman yapılıyor. Ikınmaktan büyük abdestini yapan anneler olabiliyormuş çünkü
HaticeBerkayBalat3103 @Sevgikaya1525 haahah gerçekten anlaşılmıyor mu suyun geldiği idrarla karıştırılıyor çünkü okuyup araştırıyorum ama anlaşılmayacak gibi olmadığını duydum 😂