Asyaaa35 Kızlar şuan kaçıncı haftadasınız ve kaçıncı haftada kullanmaya başladınız? Ne kullandınız? Memnun kaldıgınız krem veya yağları bizimle paylaşırmısınız☺️
Merveee34 Asyaaa35 28.haftaya kadar çoğunluk biooil olmak üzere lierac dönüşümlü kullandım . Daha sonra kantaron yağı kullanmaya başladım . Suan 36.haftadayım çatlak yok :)
Asyaaa35 Merveee34 biooil yagını trendyoldan mı aldınız acaba yorumlarına baktım çoğu kişi orjinal olmadıgını yazmış da bi tereddütte kaldım eczanelerde satılıyor mu acaba biliyor musunuz?
Gizemin-minnakI @Asyaaa35 22. Haftadayım. 3. Aydan sonra kullanmaya başladım . Lierac ve bio oil. Ama ben lierac nemlendirmedisindense bio oili daha çok beğendim . Memnunum şimdilik .
Minik_mucizem1 Bio Oil efsane tek kelimeyle hem çok güzel nemlendiriyo hemde müthiş koruma sağlıyo annem ve ablamda aşırı çatlak olmasına rağmen 33. Haftamdayım sıfır çatlak
Eymeninannesi5942 Asyaaa35 bence kisiden kişiye değişiyor catlak okadar krem jel kulanmama rağmen harita gibi oldum
Ftsolgn Ben de aynısafa balsami kullanıyorum. Daha yolun başında sayılırım 16.haftamdayim ama erken önlem almak maksadıyla şimdiden başladım. Acayip nem veriyor sabahları sürüyorum mesela ertesi sabaha kadar nemli kalıyor sürdüğüm bölgeler.
Asyaaa35 Ftsolgn bende 9.haftama giricem erkenden alıp kullanmak istiyorum önceden kilo alıp vermemden dolayı olan çatlaklarım var zaten şimdi onlar çoğalırmı bilemiyorum önceden önlem almak iyi olur diye düşündüm
fatma1941 İlk gebeligimde liearac ve badem yağı kullanmıştım ikinci aydan itibaren ama tam 38.haftada çatlamaya başlamıştım o kadar dikkat etmeme rağmen bu sefer sadece bio oil kullanıyorum daha da fazla çatlak oluşmasın diye
Ftsolgn Asyaaa35 kesinlikle ben de o mantıkla erkenden başladım ama umarım faydasını görürüz,daha çok bu konunun genetik faktörlere bağlı olduğunu okudum ama durun bakalım sonumuz ne olacak😁