busethemom ah ben resmen ilk öğrendiğim günden beri araştırmaktan bi hal oldum 😂 açıkçası biraz uzun açıklarsam; sistem bizi zamanla iki araba almaya yönlendiriyordu, önce travel sistem puseti var çünkü, daha sonra bebek büyüdüğü için ayakları sığmayacağı için baston yada kabin alınması gerekiyor ve tabi hafif olması da lazım artık bebiş büyüyor. Bende bu ikisinin birleşimi olan bir araba aradım sürekli ki iki kez para vermek istemedim. En sonunda Chicco nun Liteway PLUS modelinin tam istediğime uygun olduğunu gördüm hem makas gibi baston olarak kapanıyor hafif 7 kilo. Hemde puseti var ve yeni doğduğundan itibaren puset arabaya takılıyor. Gel gelelim sistemimiz bu arabayı hemen piyasadan kaldırmış neden acaba aklımda deli sorular 😈 ama ben dolap uygulamasına letgo ya vs girdim ve ikinci el ama teşhir bir ürün buldum kullanılmayan, eminim bakarsanız sizde bulursunuz hemde ucuza halletmiş oldum. Baya uzun oldu ama bebek arabası düşünen herkese tavsiyem olsun uzun araştırmalar sonucu çok para vermeye gerek yok iki araba almaya da gerek yok☺️