Pembe_duslerr Az önce post açmıştım suyum mu acaba diye hatırlayan olur.Baya baya geldi sancımda başladı lütfen güzel annelerim dua edin bana ilk doğumum baya zor olmustu bu kolaylıkla olsun 🙏🙏
Aysencanbay9595 Pembe_duslerr Allah bı avazda kurtarsın insaalah canım Guzel haberlerini bekliyoruz allhim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Annevecanliblog Pembe_duslerr hadi allah kolaylık versin canım tek nefeste bitsin sağlıkla kucağına al
Gizemin-minnakI @Pembe_duslerr sağlıkla gelsin Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah. Sizde bana bizlere dua edin . 🌸
teletabi Pembe_duslerr Allahım sana kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla kavuşun inşallah. 🤲🏻 Dilerim benim gibi güle oynaya doğum yaparsın. 🤗
Biradsizyazar Allah saglikla kucagina versin cok kolay gecsin insallah hemen cikiversin bebiş. Tüm annelerin de kolay gecsin Allahim 🤲🏻
Pembe_duslerr Allah bin kere razı olsun hepinizden.Şükürler olsun kurtuldum hepinize dualar ettim bu yolda Rabbim kimseyi oyalamasın inşallah.En yakın zamanda hikayrmi paylaşıcam sizinle 🥰