Seviil Benim gibi sürekli bişeyler yemek isteyen var mı 🥴 ilk 3 ay hiç bişey yemek istemiyordum şimdi hiç duramıyorum sürekli bişey yemek istiyorum sizlerde de var mı aynı durum 21 haftalığım
FusunF Seviil aynı ben 😂21 haftalığım habire bişiler yemek istiyorum dolaba gidip bakıyorum ne yesem diye 😂
Mrymbrk__ Seviil aynen bende öyleyim ilk 3 ay bulantıdan bişey yşyemedim şimdide ha bire yemek yemek istiyorum 19+4 haftalığım
Annesininbitanesi1 Seviil bende aynıyım durduramıyrum kendimi 29 oldum durmadan açıkıyorum sanki ya 😞
seraygunel Bende öyleyim 20. Haftadan beri sürekli acıkıyorum ve yemek yemek isteği oluyor. Şuan 23. Haftadayım 🙈🙈
Seviil Tek değilmişim 🤭 vücudum kiloya çok eğimli mandalina havuç tarzı bişeyler yemeye çalışıyorum ama sürekli yiyorum çok korkuyorum çok kilo alacağım diye 😑
Annesininbitanesi1 Seviil haftaya diyetisyene gitmeyi planlıyorum bi çözüm bulunca sizede yazıcam hemen ☺️
Deryabelinay Kocamin zoruyla yemek yiyen ben 🤣 keşke benim de canım öyle olsa 😭 hamilelikten önce daha çok yiyordum 21+2 haftalık 😣
Semy Seviil eşim gece çalıştığı zaman yemek istiyorum sadece. Sanırım oda can sıkıntısı açlık değil. Şuan evde değil mesela. Kalkıp devamlı dolaba gitmek istiyorum , zor tutuyorum kendimi
Seviil Semy evet açlık değil benimki de elim ağzım boş dursun istemiyorum genelde kilodan korkuma ben mandalina tarzı şeyler yiyorum
Semy Seviil kesinlikle açlık değil ya çünkü nefes bile alamıyorum göbekten yani açlık hissetmiyorum ama devamlı birşey tıkasım geliyor
DamlaNur29 Seviil 24 haftalıgım gel bide bana sor habere ne yesem ilk gebelikte şeker vardı bundada ölçüm yapıyorum umarım diyet yapmak gerekmez gecen gece açlıktan makarna haşladım yedim gece 12de sabaha kdrda uyuyamadım mideme oturdu😔😔😏