Meliisss İyi akşamlar arkadaslar son haftalarda çok afedersiniz ama ishal ile karşılaşan var mı 38. haftadayim yavaştan işaret olabilir mi
Zeyyyn Meliisss olabilir canım benim yumuşama son zamanda da ishale dönüştü vucut resmen doğal lavman yapıyor
Kaderx Meliisss 34 haftamdayim 30 haftadan beri ishal var. İlaç kullniyom. Toz yoğurdun içine dokuyöm yiyom. Tekrarliyo ama doğum yaklasiyo ondan sanirim
Sirince-anne34 Zeyyyn ishal olunca nasıl ıkınıp doğum yapılacak 😅kabızlık olsa ıkınmada kolay olur. Doğum da tuvalet yapmak hep korktuğum şey
Zeyyyn Sirince-anne34 valla lavman dan sonra su gibi gıdıyor ben ıkınırken birşey çıkmadı hatta sancı çekerken bile altıma yaparım dedim ama yok doğumdan öncede idrarda boşaltyorlar
Meliisss Sirince-anne34 ishal ikimayi kolaylaştırmıyor zaten bağırsak hareketleri ile bebeğe yer aciliyormus
Ayse2403 38+5 im iki haftadır afedersiniz günde iki üç kere tuvalete gitmem gerek yani böyle bişey görmedim benimde en korktuğum şey doğumda kaçırmaktıe ben almanyadayım burda lavma vermiyorlar doğal yani yaparsanda sorun değil ama insan yine çekiniyor
Meliisss Ayse2403 aslında doktorlar o anda bizim taktigimiz kadar takılmıyor ama ister istemez rahatsız oluyoruz 🤦
Meliisss Kaderx evet ilaçlar var ama sonrasında kabız olmak daha korkunç öyle bir sıkıntı yaşadınız mı
Kaderx Meliisss canım toz ilaç vitaminmis o bağırsaklara iyi bakteri gönderiyormus içinde 10 tane var. Her ishal olduğumda bir tane kullandım. Hepsini bitirmedim. Kabız olur diye. Düşünerek yine ishal devam etti 4 hafta 1 tane icdim oldukça içtim. İçinde daha var bitirmedim. Şuan kıvamı düzeldi.