Mucizecim Kizlar ben bir ay önce covid geçirdim 13 haftalık hamileyim antikor oluşmuşmudur oluştuysa kac ay devam eder kac ay sonra aşı olmak lazım yakın zamanda tekrar covid olur muyum bu konuda bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim
esmer3 Mucizecim kimisinde oluşuyor kimisinde antikor oluşmuyor, bunu sadece antikor testiyle öğrenebilirsiniz
Mucizecim esmer3 açıkçası oluşmuştur diye biraz rahat davrandım da ondan tedirgin oldum antikor testi devlet hastaneleri yapıyor mu acaba
Nevnev1903 Merhabalar arkadaşlar aranızda covid geçirip hastanede tedavi gören varmı bazı ilaçlar verildi bana sarı bir hap covid ilacı diye çok ağır geliyor kullanmayan oldumu hiç
Gizemin-minnakI @Mucizecim daha geçen gün 2 3 doktora sorduk . Teyzemler falan kovid geçirdi . Doktorlar artık sürekli mutasyona uğradığını önceden 6 ay korurken şuan 1 Aydan fazla antkor oluşmadığını söylediler .
Mucizecim Gizemin-minnakI cok kotu ozaman bende açıkçası geçirdim yakın zamanda bi daha geçirmem diye biraz rahat davrandım daha fazla dikkatli olurum artık