1dilaraca Varsa nasıldı bebeğiniz sağlıklımi bogazim başım belim çok ağrıyor adetimde gecikti yarın test yaptırcam ama korkuyorum ya hep pozitif hem gebeysem
Deletedmom93284 1dilaraca siz geçen hamileyim gibi hissediyorum diyordunuz ☺️ Gününüzde geçmiş eğer hamileyseniz gerçekten temiz kalpliymişsiniz 😬🌸
Minigim24 1dilaraca ben 5. Haftada öğrendim gebeliği 6. Haftada covid oldum ağır atlattım ama iyiyiz çok şükür şuan bebekte de bi sıkıntı yok bende atlattım elhamdulillah insallah covid değilsindir, gebelik vardır insallah😊
Mrvksm 1dilaraca covid için test yaptırmaya gittim. O gün regl olmam gerekiyordu. Karantinaya gireceğim için eczadenden folik asit ve gebelik testi alıp eve öyle geçtim. Pozitif çıktı 10 gün evde bekleyip doktora öyle gidebildim 😄
1dilaraca Deletedmom93284 aynen canım evet bugün gelmesi gerekti adetim gelmedi pazartesi kan vericem hayirlisi bakalim
aysinahayhak İkisinide aynı gün öğrendim . şuan 20. Haftam bitti merak etmeyin hamileliğin ilk dönemlerindeki covidin sonucu kötü olmuyor dr söylemişti.