Busra_gunyuzlu 35 haftadayım kızlar belımden karnıma sancı gelıyor bırden gaz sancısı gıbı de ıshal agrısı gıbı de ama hıc bırı de degılım suan ama bebek sağımda toplanıyor doğum sancısı böle bısı mı lütfen paylaşırmısınız benımle doğum sancısı yaşayanlar ? 🙏🙏🙏
Cigdem65 Busra_gunyuzlu dakka tut canim belki erken dogum olabilir 5 dakkada bi geliyosa sancidir zaten o
busrasahinn Busra_gunyuzlu şiddeti artıyor mu canım bide agrilarla eş zamanlı mı bebekteki sertlesme ve toplanma
Sevilss Busra_gunyuzlu bende de bir şeyler oluyor 35+1 im 1 saattir sağ da kasıldı duruyor değişik ağrılar vuruyor böyle devam ederse ben hastaneye gidicem
Busra_gunyuzlu DerinMavii bırden bastırıyor yırtar gıbı bebekde normal doğum görünüyor bana da normal suan hersey ama belımden yanlarıma agrı sırtıma agrı gelıyor karnıma da sancı gelıyor anlamadım 🙄
Busra_gunyuzlu busrasahinn evet arıyo azalıyo artıyo bazen nefes derın alıp verıyorum belım tutulmuş gıbı ama degıl belım tutulmadı ağır ıs yapmadım hıc
Cigdem65 DerinMavii bazilarinda geliyor bazilarinda su gelmiyor sancin gozukur nstde zaten canim dakka tutun eger 5 dakkada bi geliyosa sıklaşıyorsa eger o sancidir
teletabi DerinMavii su herkeste gelmeyebiliyor canım. Sen sancılarının ağrının çıktığı zamanla girdiği zaman arasındaki süreyi tut eğer düzenliyse 10 dakikada 1 5 dakikada bir gibi. Bi hastaneye git
Ozee Benim çok bilgim yok ama sancıların aralıklarına baktınız mı belli bir dakikada geliyorsa doğum sancısı olabilir diyor burda arkadaşlar.
Kuzumm55 Sevilss valla ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bu haftalarda kasik ağrıları bel ağrıları normalmiş ama 5 dk da bir geliyorsa sancidir dikkate alın bende 37 .haftamdayim
teletabi DerinMavii bi doktora git kuzum. Çünkü herkesin yaşadığı bir olmuyor doğum esnasında. Şimdi yanlış yönlendirmeyelim. Hem için rahat etsin hemde bi görünmüş ol doktora
DerinMavii teletabi gidemem yatış verir erken dogum riskim var bebek başı aşağıda nst giriyorum her hafta sancim çıkarsa yatış vericek mesela gitmem yani hshshd