sule3011 Merhaba bebeğim 3 aylık aptamil 1 kullanıyoruz mama değişikliğine gitmemiz gerekiyormus kullandığınız mama tavsiyeleriniz varmi acaba artık hiç uyuyamıyor gaz sancısından uyanık olduğunda sürekli ağlıyor kıvranıyor elma yağı ile masajda yapıyorum ama bir türlü rahatlamıyor
umyahsen sule3011 damla filan kullanıyor musun csnım. Bnm kızımda öyleydi. Tek başıma o kadar zorlanmıştım ki anlatamam emziriyorum ağlayıp duruyordu gazdan . Bir sürü damla denedik. Nurse harveys den fayda gördük çok şükür şuan iyiyiz birde 3.aydan sonra biraz daha hafifledi. Şuan 4.aydayız daha iyiyiz.
gldn065807 sule3011 bende ogluma nursehartveys kullanmıştım o baya baya rahatlatmisti doktoruna sorup deneyebilirsin şimdi damla şekli var galiba 10 sene önce surup şeklindeydi
Cigdemss sule3011 hipp combiotic , d vitamini gaz yapar, ocean d zeytinyağlı gaz yapmıyor, subsimplex gaz damlası, su içirmek, kundaklamak, gazını almadan yatırmamak, ayak altına elma yağı, ılık duş masaj, çift çorap bunları uyguluyorum.
Nessliihhaann Hipp mama en iyileri bence. Bide mamayı karıştırırken çatalla karıştırın içinde hava boşluğu kalmıyor. Çalkalayınca hava boşluğu oluşuyor ve gaz sancısı oluşuyor. Biberon olarak antikolik biberonda kullanabilirsiniz
sule3011 Nessliihhaann chicco nun antikalık biberonunu kullanıyoruz çatalla deneyeyim birde çok teşekkür ederim
Nessliihhaann sule3011 bu arada gaz masajı mutlaka yapın her beslenme sonrası gerekirse karnına sıcak havlu sarın ayaklarınıda sıcak tutun. Geçmiş olsun minişe🐣🌸
sule3011 Nessliihhaann doktorumuz günde 40 kez yapıcaksın dedi aralara bölüp yapıyorum hiç aksatmıyorum çok teşekkür ederim
sule3011 Gonul_enes hiç anne sütü alamadı 40 gün küvezde kaldı minişimiz eve geldiğinden beri sürekli kıvranıyor doktorumuz mama değiştirelim dedi şuan mama arıyoruz hangisi iyi gelir diye çok teşekkür ederim
Gonul_enes sule3011 hii allah sifasini versin yavrunuzun ins…vala ben 3.cocugumada kullandim mama aptamil, golden guat,ve hipp 3.den de memnun kaldim, ins sizin yavrunuza da sifa olsun yedikleri
tugceo07 @sule3011 Nurseharveys gaz damlası kullandık. Gaz damlası 15 gün kullanım gerektiriyor etki etmesi için. Ilık duş ardina ayak altına ve karnına masaj yaptık. Sadece anne sütü aldı bebeğim ama gazdan çok çektin.