Kayra_2362 Kızlar yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti adetime 1 hafta var iki gündür ara ara mide bulantim oluyo bianda kasigima ağrı girip geciyo basim ağrıyo sık sık idrara çıkıyorum stres yapmadan bekliyeyim diyorum ama ister istemez oluyo
dakpinar- Kayra_2362 mide bulantısı ve sık idrara çıkmak için sanki çok erken :) ama kasıktaki ağrı belki olabilir :)
B-33 Kayra_2362 bende de aynı belirtiler var yaa🙈Yumurtlamamın 9. Günü benimde bugün hadi inşallah gebeyizdir canım
greybrde Kayra_2362 bulantı geneliğin 1. Ayından sonra başlar strese bağlı baş ağrısı yaşıyor olabilirsiniz
Busragonullu32 Kayra_2362 evet canim 32 haftaliğiz bizz bende senin gibiydim 😄 Herkesteki belirti farkli olur ama yazdiklarin aynisini yaşadim 😀 Baş ağrimdan kafami kaldiramiyordum hadi hayirlısi inşallah 😊
Kayra_2362 Busragonullu32 amin canım darısı benim başıma hayırlısıyla sende sağ salim kucağına alırsın inşallah
Ayguns Kayra_2362 bu belirtiler için çok erken gibi ya. Genelde bulantılar kese ve kalp atışından sonra hissedilmeye başlıyor. Kasık ağrınız belki normal olabilir ama mide bulantısı için çok erken daha reglinize bile çok var