Demetklc Merhaba, 24 haftalık gebeyim. Bebeğimde ense kalınlığı, kalpte ve bağırsakta parlaklık göründü ve bizde sün amniyosentez yaptırdık. Bu tarz sıkıntılar çıkıp sonucu temiz gelen varmı acaba?🥺🤲🏻
2405Sm Demetklc ayrıntılıda mı gözüktü canım bizde vardı ense kalınlığı çok yüksekti burun kemiğidir yoktu ama sağlıklı doğdu çok şükür
Ftsrkn Demetklc umarım sonuçlar temiz çıkar Allah korktuğumuz yere uğratmasın. Amniyosentez sıvı alım testiyle ilgili bilgi verebilirmisiniz bana. Doktor benimde yaptırmamı istedi kabul etmedim. Riskleri falan varmı
Demetklc 2405Sm evet ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı 6mm çıktı. Sizin kaçtı? Burun kemiğinde bir sıkıntı yok. Artı olarak kalp ve damarlarda parlaklık olması biraz endişeye düşürdü beni
2405Sm Demetklc 9.60 mm di canım ama benim 2li taramadaydı yani benimki erken zamanda çok daha kalındı zaten sonrada hep öyle devam etti zaten halada ensesi kalındır öyle doğdu genetikmiş burun kökü de çok basıktı çoğu bebekte oluyo bence kafanıza takmayın içinizi rahatlatın Allah’a dua edin. Ben çok ettım bazen bazı şeyler bizim sınavımız olabiliyo Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Demetklc Ftsrkn amin inşallah🤲🏻 Karından ultrason yardımıyla uzun bir iğne ile su alıyorlar. Risk olarak yüzde bir düşük ve enfeksiyon ihtimali var dediler. Yanlış hatırlamıyorsam %96 doğruluk payı varmış.
Demetklc 2405Sm Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah evladınıza. Down sendromu değilde belki kalp rahatsızlığı vs vardır diye verdim bende
2405Sm Demetklc olabilir canım benim bebeğim doğduğunda kalbinde delik de vardı böbreğin de büyüme de vardı ama herşey 3ay içinde geçti çok şükür bu çoğu bebekte oluyomuş
Eylul_2 Benim ikilide ense kalınlığı 2.6 çıktı diye istediler ama yaptırmadım detayliyi bekliyorum inşallah sunucunuz temiz çıkar 🙏❤️