Bebegimi_beklerken563421 37+5 günlük hamileyim ama bu sıralar karnım aşırı sertleşiyor,doğum belirtisi olabilir mi ki acaba bu?
Gokcemcelik Bebegimi_beklerken563421 merhaba artık doğum yaklastigi icin sertleşme olabilir ama çok sık ve uzun sürüyorsa nst ye girin sancı olabilir açılma olabilir doktorunuzla muhakkak görüşün
Bebegimi_beklerken563421 Gokcemcelik her hafta gidiyorum artık kontrole çıkıyor zaten nstde sancılarım ama bu aralar çok şık sertleşiyor ve bu durum aşırı rahatsız ediyor haliyle nefes alırken falan😪
Gokcemcelik Bebegimi_beklerken563421 39 buçuk haftadayken aşırı sertleşmeden dolayı suni sancıyla doğum yapmıştım ☺️ Ama 5 dakikada bir sertleşiyordu sizin araligi nasıl ?
Bebegimi_beklerken563421 Gokcemcelik sertliği uzun süre devam ediyor benim,hani 10 15 dk sert kalıyor 😬
Gokcemcelik Bebegimi_beklerken563421 10 15 dakika mi 😬 örnek veriyorum sertleşti 30 saniye yada 1 2 dakika sonra düzelip tekrar olmuyor mu sertlesip kalıyor mu o kadar ? Doktorunuz ne diyor bu duruma .
Bebegimi_beklerken563421 Gokcemcelik salı günü tekrar kontrolüm o zaman diyeceğim 😬 sertleşme ile kasılma farklı şeyler mi ilk hamileliğim ve kasılma nasıl şey hiç bir şey bilmiyorum 😅😅