Kelebek- Kızlar merhaba covid aşısını kaçıncı hafta oldunuz. Bugün doktora gittim 12+3 artık aşı olabilirsin dedi acaba biraz daha mı yerleşse ilk aşıyı olmuştum gebelik öncesinde 2. Dozu olucam inşallah ama erken mi acaba
Asyaveannesi36 Kelebek- ben 24.haftamda ilk dozumu oldum şuan 26.haftamdayım 12 ekimde ikinci dozumu olucam benim doktorum 3.aydan sonra olmayı tavsiye ediyor
Burcu-112 Hangi aşıyı oldunuz biontech yan etkisi çok diyorlar korkuyorum 32 haftalık hala aşı olmadım korkuyorum bebeğe bişey olur diye 🤷♀️
Smraozn12 Burcu-112 biontech oldum hiçbir yan etki yaşamadım kol agrısından başka, bugün daha iyiyim hatta çok şükür bebeğin hareketlerinde falan da değişiklik yaşanmadı
Asyaveannesi36 Kelebek- bence bekleyin 3.ayı tamamlamayı ve dikkat edin delta varyantı çok artmış durumda 😢
busrasahinn Kelebek- bana doktorum 14 15 haftadan sonra vurunabilirsin dedi ben garanti olsun diyip 16 haftaya randevu aldım ama grip oldum 21 de vurundum bu hafta içi 2. Dozumu vuruncam inşallah 25 haftalikken
Mayacm Kelebek- bende 12+3 te gıttıgımde aşı olabılırsjn demıstı bende bekledm bıraz 16+4 te oldum ılk dozumu ıkıncıyı beklıyorum 🙏🏻