Yesimtzn Kizlar erkek kız bebek belirtileri farklı diolar doğrumu acaba bulantılar vs. Yeni hamileyim bir kızım var kızımda bulantım ilk aylarda coktu bunda nasl olck acaba
Semy Yesimtzn valla sanmıyorum bence bünyeden bünyeye değişir. Kasık ve bel ağrım olmuştu ilk başlarda , ayaklarım çok üşürdü. Ama mide bulantısı vs hiç yaşamadım.
Sermec27 Yesimtzn bence cinsiyet belirtisi diye bir sey yok ben ilk oğlumda prensesler gibi gebelik geçirdim 3 5 kez kustum sadece o kadar bir de ara ara bel ağrısı olurdu ve canım hep tatlı seyler çekerdi ikinci oğlumda hem ekşi hem tatlı aşerdim yogun bel kasık ağrıları yaşadım kusmam bulantım ilk oğluma göre daha fazlaydı zor bir gebelik geçirdim yani iki cinsiyet aynıydı ama belirtiler farklıydı 🥰
defneninannesi91 Yesimtzn değişiyor bence. Ben de kız bekliyorum 20haftalık olduk sıfır belirti şimdi minik kıpırdanmaları duyuyorum o kadar
Prens1prenses2 Yesimtzn ben iki kız doğurdum şimdi erkeğe hamileyim ilk 3 ay kaşık ağrsı çektim zor geçiyordu benim için şükür geçti şimdi 28+1 olduk sağlıkla gelsin inşallah
Sevilss Yesimtzn öyle bir ayrım olmadığını dün YouTube ta bir Dr dan dinledim her gebelik ayrı demek bebek cinsiyetini belli eden bir şey değil gebeliği ayırt eden bir durum ne karında ki çizgiden ne karın şeklinden ne de yediğinizden cinsiyet ayrımı yapamazsınız dedi. Bu en sağlıklı 13 hafta dan sonra daha net ultrasyon görüntüsü ve bebeğin pozisyonundan öğrenilebilecek bir durum dedi. Mesela 2. Erkek bebeğe hamileyim ilk gebeliğimde hamile olduğumun farkında değildim ama bu sefer yerlerde süründüm 4 ay. 35 haftalığım şuanda da dizlerimin üzerinde idare ediyorum.
-momymomy3 Yesimtzn iki erkek annesi olarak ilkinde hamile olduğum bile belli değildi bulantı falan asla olmadı toplasan 1-2 kez anca, ikinci hamileliğimde sadece yoğun bi iştahsızlık yaşadım yine bulantı olmadı suan kızımı bekliyorum diğer hamileliklerimde yaşamadığım ne varsa yaşıyorum kusma ağırlıklı geçmeyen bas ağrılı ilk haftalarda bas donmem de çok oluyordu ve sürekli uyku halinde ki hala bulantı ilacını içmesem soluğu lavaboda alıyorum ve hala çok yoğun halsizlik ve uykulu bi hal içindeyim 16+5 haftalığız 😊
miranbeyinmothersi Yesimtzn benim ilk gebeliğim başka çocuğum olmadığı için bilmiyorum ama internetten okuduğum erkek belirtileri ile birebir aynıydım ,11 haftda öğrendim erkek . Bendeki belirtiler aşıro pozitif güleryüzlü olmak , duygusallığımı kenara bırakmak zinde ve uykuya eğilim nerdeyse 0. Tatlı yeme isteği zayıflama . Onun dışında aklıma gelen başka bişeu yok mide bulantı 0 desem yeri hiç kusmadım
Gizemcetinn Yesimtzn benim bebişim erkek mide bulantısı ilk aylarda sadece sabah oldu kahvaltı yapıyordum hemen geçiyordu hiç bulantı olmadı başka. Hep ekşi yedim çoğunlukta şuan 7. Ayımdayım bel ağrılarım başladı benimki böyle bilgi vereyim dedim 😊😊
Hkf 2 oğlumdada tatlı isteği,mide bulantısı yok,sadece karnım top gibi idi😀3.hamileliğim mide bulantım olmadı,ekşi şeyler yedim,kalçalarım büyüdü karnım yayvan şekilde genişledi sonuç 3.de oğluş😃😃🌸