Dolorex93 Kızlar yeni doğum yaptım kaynanam da çok ama çok titiz bir insandır nasıl oldu ise doğuma gelirken otobüsten bit gelmiş bizde farketmedik hepimize bulaştı sorun şu ki tüm bit ilaçlarını bitirdim ancak gene de sirkeleri temizleyemedik emziriyorum sizce gaz yağı sürsem o gün emzirmesem sonraki gün o sürü sağıp döksem bebeği bir gün emzirmesem okur mu gaz yağına kesin çözüm dediler ondan soruyorum 🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻
bahtnurr1 Dolorex93 bit ilacı ve ince tarakla dene tekrar , bu erkek tarakları gibi ağzı sık tarakla birisi tarasın temizlenir
Pinarrsu Dolorex93 paranit marka olani alın, okul.caginda kizima bulasmisti, 2 3 yikamada hepsini geciriyor, icinde taragida var, tarsyinca sirkesi filan bitiyor.. mutlaka onu deneyin
okuyor Yeğenime de okuldan bulaştı. Bit şampuanı ile yıkayıp duşta çok ince ve sık tarakla taradık ilk gün. Bitler döküldü. Sonraki günlerde saçını yikayacagimiz suya biraz sirke kattık sirkeli su ile yıkadık. Göze kaçarsa yakar. Birkaç gün tekrar ettik sirkeli suyu tamamen kurtuldu. Gaz yağı zararlı.
ozlemak42 Dolorex93 Öncelikle geçmiş olsun canım bit ilaçlarıda süte geçiyor bilmeden mi kullandın gaz yağı da aynı şekilde geçiyor susam yağı sür beklet sirkeli suyla durula geçene kadar devam et ama sirkeyi açmadan kullanma tahrişe sebep olur az bı suyla aç