Twinmomtobe AdaninAnnesi canım iki hafta önce oldum ben ara ara yine bakacak doktorum ikiz gebeyim servikal yetmezlik önemli bir müdahale etmek zorunluluğu doğabilir diye tedbir amaçlı bakıyorlar standart alttan muayene amaçlı bakılan ultrason aleti hiçbir şey hissetmiyorsun kendini kasma yeter zaten çok kısa bir işlem ama alttan bakmışken bebeğe de bakalım derse uzar tabi.Benim 42mm çıktı gayet iyi demişti inşallah böyle devam eder
nesrinss Tuba704 Nasıl oluyor canım acı hissediyormusun doktorum birdahaki muayenede vajinal ultrasonla bakılacam dedi bende çok korkuyorum 😔
ozgeya nesrinss ince bir cihaz sokuyorlar zaten içeri,onu da jelliyorlar.eğer kendini kasmazsan hissetmiyorsun bile.
Tuba704 nesrinss hiç hiç hissetmiyorsun sadece kendini rahat bırak bildiğin ultrason aleti alttan muayane hiç oldun mu bilmiyorum ama ben defalarca oldum merak etme yeni oldum hatta
AdaninAnnesi Kızlar iki oldu oluyorum sizde olurken iki kişi birden bakarak mı yapıyorlar çok utanıyorum bugün yine oldum eve geldim ağladım sırf bunun için 😞 dizime kadar örtü var ama çatala çıktım gördüler
ozgeya AdaninAnnesi benim sadece doktorum bakıyor,onu da sadece cihazı sokarken bakıyor.örtü örttükleri için de başkası olsa da göremeyecek durumda oluyor.
AdaninAnnesi nesrinss sayı vermedi normal dedi benim bebek çok baskı yapmış o yüzden baktı sizinki neden bakıyor
nesrinss AdaninAnnesi Benim bi problemim yok çok şükür ablamın başına gelmişti serklaj ameliyatı olmuştu banada tedbir amaçlı bakalım bidahaki muayenede dedi göbekten ultrasonla ölçünce 4 cm geliyor benim emin olmak için bakacak yani canm 🤰🏻
nesrinss Tuba704 Hiç daha önce olmadım ilk defa olucam👼🏼 Peki senin uzunluğun kaç geldi canım kaç olması lazım bu konular hakkında pek bilgim yokta 🙈
Tuba704 nesrinss inan bende bilmiyorum erken doğum şüphesiyle gitmiştim doktor bir sürü muayane yaptı arasında onada bakmıştı problem yok diyip geçmişti benimde o anki telaşla sormak hiç aklıma gelmedi ama saniye sürüyor tavana bak anlık birşey düşün oldu bitti 😉
AdaninAnnesi mac 34. Haftadayım bebek çok baskı yapmış aşağıya o yüzden rahim ağzı uzunluğuna baktı başka sebeplerden dolayı da baktıkları oluyor