aycaanne deutschetraum ben 4yenidoğan takımı 5tanede zıbın aldım. Geri kalanları 3-6 ay aldım. Tam 22 haftalık olduk indirime ne girerse onu alıyorum🙈 Karışık karışık ilerliyorum yani https://ty.gl/6zq3lqd3ms
Poyrazin_annesi 18 haftalıgım ve odasından herseye kadar hazır bı eksık kalmadı cok acele ettm 😂 sadece kendıme pıjama alcm okadar
defneninannesi91 Ceyliinnn şöyle canım ama biraz karışık içinde kızımın çeyizi var yıkayıp düzenlemek için can atıyorum 😂 kademeli benim yatak alçak olduğu için alta koyduk bazasını yatağa sabitleneceği için çekmeceleri kullanamayacağım kalkmadan alıp emzircem kolaylık olcak diye düşünüyorum
Aryapoyraz sumeyraballl lütfen olmam demeyin bende olmayacaktım daha yeni yakın komsumuzun arkadası vefat etti bebeğiyle birlikte duyduğum gibi gittim oldum neden kendimi bebeğimi tehlikeye atıyım ki hafif atlatmak varken
Esra1453- sessiz_oyuncu Merhaba Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Asya ismini sevmiyorum kayınvelidem tutturdu asya benim bulduğum hiç bir ismi beğenmedi anlamları da güzeldi. Asya ismi nasıl sizce?
sessiz_oyuncu Esra1453- asya ismi güzel beğeniyorum hatta ilk kızıma koyacaktm ama sevmediğim biri koydu o yüzden vazgeçtim. Nil asya koyacaktm hatta.
deutschetraum Esra1453- ben asya koyacagım gayet de beğeniyorum ama kayınvalidem tuttursaydı koymazdım 😀😀
MiniMiniKus deutschetraum 28 haftalığım hala bir şey alamadım gördükçe içi gidenlerdenim 😣 Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
elifeari poyrazinannesi3547 Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin beni duygulandırdı vallahi ömrü bahtı açık olsun yavrunun💕
Ayseesr deutschetraum ben yoykonun anne yani park besinini aldım canm tavsiye ederim biz cok beğendik hepsi buradadan almıştık
adsmom Biiiiiir sürü kıyafet aldım dayanamayıp 18 haftalığım. anne yanı beşik, reflü yatağı, göğüs pompası, joie sansa sallanan ana kucağı, bakım seti vs aldım. felsefem, indirim olduğu anda al :) Çünkü çok çabuk zam geliyor bebek ürünlerine maalesef.