Ftsclskn Kızlar eşimle isim savaşını kazanmış bulunmaktayım 🙊 Oğluşumun ismi AYBARS (Ay gibi güzel, temiz) olacak 💙 Sizler hangi isimleri koydunuz ve anlamı nedir?
Ayseee4238 Ftsclskn çok güzel bir isim eltim koymamış olsaydı bende Aybars koyardım bizde Barlas Noyan koyduk savaşçı müjde getiren hakan olacak çocuk başkomutan anlamlarına geliyor
Ftsclskn elfmoom Ya çok güzel, Barlas’ın anlamı da güzel “Savaşcı” demek 🙃 Maşallah sağlıcakla gelsin 💐🙏🏻
elfmoom Ftsclskn bol kusmalı , hiç durmadan devam ediyor ayakta bile duramıyorum🤷🏼♀️ ama herşey yolunda çoook şükür Allahım bugünlerimizi aratmasın🥰🖤😇
Semy Ftsclskn hepsi sağlıkla gelsin yavrularımızın 💙 7-8 yıldır diyordum oğlum olursa adı belli diye eşimde beğendi hamile olduğumu öğrendiğim gün demiştim erkek diye biliyordum sanki. İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza ismiyle seslenebilelim. Rabbim nasip etsin 🌸😇♥️
Ftsclskn elfmoom Daha iyi olacağın zamanların yakın canım, benimde o haftalarda mide bulantılarım vardı 🙊 Ama geçiyor merak etme 💐 Sağlıklı olsun da minik 🧿
greybrde Ftsclskn bende ayberk istedim herkes aylı oylu erkek ismimi olur dedi soğuttu göktuğ koyacaz allah izin verirse
Ftsclskn greybrde Nasıl saçmalık ya, böyle olur olmaz herşeye burnunu sokan insanlar insan da heves bırakmıyor sende haklısın canım 😏 Olsun göktuğ da güzel 💐 Maşallah sağlıcakla gelsin 🧿 Kaç haftalıksınız?
elfmoom Ftsclskn benimki büyük ihtimalle geçmeyecek, çünkü günde 6 tane mide bulantısı için ilaç içiyorum ama ona rağmen kusuyorum :) hastaneye yatıracaklardı pandemiden dolayı yatırmadılar