asliucy kızlar 36+3 üm doğuma az bir süre kalamı bu mide yanmasi oluyor iki gündür cok yanıyo boğazımda resmen yanma var doğumdan nekdr once boyle hissetmistiniz?
kdkdks asliucy bende 31 haftamdayım bu zamana kadar hiç çekmedim mide yanması ama 3 gündür öyle bir midem yanıyorki resmen bazen yanma kulaklarımdan çıkıyor 😩
anneyimmm_ Nerdeyse gece açlığı ile yatıyorum midem boş olsun diye 🤦🏻♀️ Maden suyu içiyorum sade gaviscon kullanıyorum bazen başka çözüm bilen yazsın valla, yine de yüzde yüz geçmiyo
asliucy anneyimmm_ bende gec saatte yemiyorum ve iki yastikla yatiyorum.. maden suyu ve soguk sut iyi gelio diyolar ben ikisinide deniyorum iyi gelio aslinda ama iki gündür pek bisey iyi gelmiyo senin kaçınci hafta
asliucy kdkdks ben aslında doğum yapanlardan bir cevapda bekliyorum hani dogum yapmadan 1-2 hafta once cok oldu falan diyen varmi acaba?
asliucy anneyimmm_ umarım simdiden hergun olmaya başlamaz Allah yardimcin olsun ama dediklerimi yaparsan biraz daha iyi olursun
martannesi2022 Kızlar vhgjn 2 komşu teyzem söyledi. Yeşil mercimek 👆👆👆👆👆 Soğuk suya isladim, bikac saat sonra yumuşacık oldu, gidip gelip yedim midem rahatladı. 18 haftadayim 2 haftadır beni de perişan etti mide yanması. İse yarar ise dua edin bana da 💙