Zehraaaaaaaaaaa Eliffc bende cok kız istiyordum o kadar sevindim ki anlatamam 🥰🥰 inşallah değişmez diyorum 😀
Eliffc ozge07070 yaaa özge aynı haftalardayız bende kız hissediyorum bende önümüzde ki hafta gidicem seni nasıl ekleyebilirim burdan pek bilmiyorum haberleselim 🤗🌸
ozge07070 Eliffc canım bende 2 gün oldu buraya katılalı bende bilmiyorum nasıl eklenildiğini baktım ama ekleme yok galiba 😪 ben şuan 14+3 oldum heyecanla bekliyorum ♥️ Kız gibi geliyor bana ama bakalım kimin dediği doğru çıkıcak 😍
Eliffc ozge07070 ayy o zaman öğrendiğinde bana burdan yaz olur mu bende bulamadım eklemeyi ne zaman gidiceksin doktora
AlyaEkmen_ Pelincilingir 11+3 de ikili tarama için radyolog bakmıştı ölçümlere ordaki doktor söylemişti kesin erkek diye
Tubass Eliffc öyle Eliffc öyle gerçekten kesin diye konuşunca alışveriş yaptım tabi herşey mavi kızım mavi kullanacak artık 😅
ikincim253 Tubass ay benimde aynı 14 de erkek 16 de kız dedi ilk başta öok üzüldüm herkese de söylemiştim keşke yanılma olduğu 14. haftada söyleseydi
Tubass ikincim253 bende öyle çok üZüldüm kabul edemedim bi tuhaf oldum yani rezil oldum diyorum bi yandan herkese oğlum oğlum dedim diye 😅 bakalım artık detaylı da ne çıkacak kızdır ama heralde 18 büyümüştü çünkü doğru olan odur sanırım
Ozgrrr Eliffc bnmde 27 aylık kzıım vaat doktor 12 de erkek dedi blr ton alışveriş yaptım sonra 17 de kız demesin mi detaylıda net kız dediler gönlüm erkek istiyordu hayırlısı böyleymiş
ikincim253 Tubass rezil oldum duygusu bende de oldu 😂 başka kız dese hiç sorun yokda bu durum canımı sıktı😂
ozge07070 Eliffc yazarım tabi canım sende yaz ben ayın 23 ünde gidicem daha çok var 😍 ama bi hastaneden daha randevu aldım oda ayın 18 inde heyecanla bekliyorum
Eliffc ozge07070 ben bu cumartesi gidicem ama daha 14+2 olucak o gün de yanılma olur diye düsünüyorum sence?
ozge07070 Eliffc canım ilk gebeliğim benimde çok tecrübesizim olanlar çok olmuş ama napcaz bilmiyorum bende 🥰
ozge07070 Eliffc ben şimdi 23 ünde gittiğimde 17 haftalık falan olucak şuan 14+4 üm o zaman kesinleşir herhalde