mylittlepony Merhaba anneler 13 haftada covid aşısı olanlar var mı yan etkisi fln oldu mu acaba aşı olanlar yazarsa sevinirim
MiniMiniKus mylittlepony 28 haftalık olacagım bende henüz aşı olmadım ama gördüğüm haberlerden sonra sanırım olacağım 😣
Hhilall37 mylittlepony merhaba 16. Haftamda biontech ilk dozu oldum dün 19+1 de ikincisini oldum. İlk aşıda mide bulantısı halsizlik baygınlık hissi kol ağrısı gibi yan etkileri oldu ama belki de hamileliktende kaynaklandı 2.sinde ise kol ağrısı ve halsizlik dışında bir sıkıntım olmadı. Hem kendi sağlığım hem de bebeğimi düşünerek aşı oldum. Allah korusun covite yakalansak ne olacağı belli değil.
Cansuada24 Yarına randevum var ilk aşım korkuyorumda ama böylede durmak olmaz olucam artık cünkü her kafadan ayrı bi ses cıkıyor 🤷♀️
Hhilall37 mylittlepony teşekkürler sizde doktorunuza danışıp hemen olun aşıdan hiç korkmayın bizi ve bebeklerimizi Rabbim korusun 🤗
Deryabelinay Busrra bu zamana kadar korona hiç olmadim ama artik olmayan çok az insan kaldı sıra bende mi diye düşünüyorum artikk😣 o yüzden bir yanım olmak istiyor bir yanım bebeğime yan etkisi olursa diye korkuyorum
Reykaa Bende ilk dozumu hamileliğin başında oldum o zaman hamile olduğumdan haberim yoktu şuan 16 haftalık hamileyim 10 gün önce doktorumun tavsiyesiyle 2.dozu oldum çok korkarak gittim sadece bi gün kolum ağırdı onun dışında bi yan etki olmadı çok şükür
Busrra Deryabelinay Sormayın az boğazım ağrısa hemen tedirgin oluyorum. Çok arada kalıyor insan, Rabbim en hayırlı kararı alabilmeyi nasip eylesin.