izmirlitazeanne Kızlar selam. 23+2 deyiz normalde elimi karnıma koyduğumda her zaman değil tabi hareketlerini hissediyordum bebeğimin. Dün akşamdan beri hissedemedim bi türlü. Bu dönemde normal mi? Yoksa doktora gitmeli miyim
Esosunannesi izmirlitazeanne bence gidin yani 23 haftalik kucuk de degilki cnm yani normalde cok hareketliyse ve dun aksamdan beridirmis bide bilemdim
ebru23 izmirlitazeanne yani benim oglum 25 den sonra yavas yavas hareketlrnmisri 20 da sadece bi tekme vardi 25den sonra ama hep durtmeyle yada cikolata yicem oyleydi kizim ac tok oynar cok fazla hep hareket halinde misal 17den beri
Cilekliruyam izmirlitazeanne 30 haftaya kadar düzensiz olması normal diye biliyorum benim ilk hareketi 23+2deydi hatta. Bazı günler hareket ediyodu bazı günler etmiyodu. Ama isterseniz bi soğuk su içip sol tarafınıza uzanın hareket etmezse içiniz rahat etmiyorsa doktora gidin
izmirlitazeanne Esosunannesi hayır normalde çok hareketli değil tembel biraz :) ilk gebelik bide telaş yaptım ama yersiz mi bilemedim de
Hatice1907 Esosunannesi bende 23+5 hamileyim bazen hissetmediğim oluyor ama gün içinde hissediyorum mutlaka bazen dürtüyorum sırt üstü uzanıyorum o zaman vuruyor gün boyu hiç hissetmediyseniz eğer bi doktora görünün içiniz rahat etsin bebek daha tam aktif büyük olmadığı için arada hissetmeyebiliyoruz doktorum endişelenme demişti bazen oynuyor aslında ama biz dışardan hissedemiyoruz
izmirlitazeanne Hatice1907 birde karın çevrem de genişledi benim bi anda aldım kilo zayıf değilim ondan da Olabilir mi bilginiz var mı
Esosunannesi Burcu3506 evet cunku kucuk daha Ara Ara oynar cnm buyudukce hareketler hizlanacak ve daha sık hareket ediyolar
Hatice1907 izmirlitazeanne kilo alma kişiden kişiye değişiyor ben daha yeni 2 kilo falan aldım hamile olduğum çok belli bile değil yani herkesin bünyesi karın büyüklüğü falan farklı oluyor iç karın genişliğine bağlı doktora gittiğinizde herşey normalse böyle şeylere çok takılmayın
Hatice1907 Esosunannesi bana göre gerek yok ya gece zaten pek hissetmiyoruz ki küçük daha 2 3 hafta sonra daha fazla netleşmeye başlayacak hareketleri gece bende hissetmiyorum uykuda anlamayız zaten yavaş vurduğu için dün akşamdan beri bende hissetmedim ama sabah kahvaltıdan sonra hissettim
Esosunannesi Hatice1907 ama arkadas sabahta hissetmemis cnm nerdeyse 1 gun dun geceden bu geceye yani
izmirlitazeanne Hatice1907 yaa :)) ne güzel İzmirdeniz şanslıyız valla Handan hanm da İzmir’den heralde sorduğuna göre :)