Zeynfar Kbrasln şimdi hastaneye geldim idrarda yok böyle düzensiz 41 gündür olmuyorum dedi katından ult baktı rahim duvarı 16mm kalın Bi kanda bakalım dedi sonuç bekliyorum
melkaydnnn Zeynfar aşı oldunuz mu hic bikac yerde okudum aşının bazi kadınlarda gecikme yasatabiloyormus benimde gecikmem var kan verecegim yarin
Anneminnos nurpella kuzu benimde şuan 6 gün geçiyor beta 7.2 bende bekleyeceğim bakalım inşallah benimkide yükselir
Kbrasln Zeynfar bn de kan verdim sonucum 1.20 cikti negatif yarin doktoruma gidecem buyuk ihtimal ile söktürücü verir
Zeynfar Kbrasln evet verdi kullanıp kullanmamakta kararsızım neden katarsızsam değer zaten 1.20 çıkmış
Sedro BirMucize2015 benim arkadaşımın gecikmesinin 1. Haftasına kadar idrar tahlilinde negatif çıktı sonraki hafta on verince öğrendi hamile olduğunu
Zeynfar Esin3641 olabilirim acaba artış ihtimal varmı o kadar ultrason kan derken negatif dedi bende bilmiyorum hiç adet söktürücü tü alasımda yok ne yalan söylim
Kbrasln Zeynfar bnde yarin doktora randevu aldım bakalım neden olmadım 1 ay önce gittiğim de kist miyom yok dedi